Hedison BB-Cream

Artikelnr: 461f6e48061f

799 kr

Användningsinstruktioner

Efter grundläggande vård, applicera krämen med mjuka klappande rörelser på huden, blanda noggrant.

Ingredienser

Den innehåller återfuktande aktiva ingredienser för att återfukta huden såsom squalan, ceramid NP, jojobafröolja, macadamiafröolja och natriumhyaluronat. Den innehåller även ingredienser för ljusare och elastisk hud, godkända av MFDS, såsom adenosin och niacinamid.

Beskrivning

Den revolutionerande BB-krämen som innehåller den kraftfulla solkrämen Dr.Hedison BB Cream SPF37 / PA++ är ett nytt ord inom kosmetikindustrin. Den har en lätt konsistens, tack vare vilken den ligger på huden med en viktlös slöja, utjämnar dess mikrorelief och ton. Verktyget maskerar tillförlitligt olika typer av brister och garanterar den mest naturliga finishen efter noggrann skuggning. Den innehåller ett helt komplex av unika ingredienser, inklusive proteiner, polyfenol, niacinamid och adenosin.

Ovanstående komponenter kännetecknas av utmärkta vårdegenskaper. De upprätthåller den optimala nivån av hydrering av epidermis, berikar den generöst med näringsämnen och skyddar på ett tillförlitligt sätt mot de negativa effekterna av miljöfaktorer. Värdefulla jojoba- och macadamiaoljor slätar ut rynkor, eliminerar tecken på trötthet och saktar ner processen med åldersrelaterade förändringar.

Customer Reviews

0 recensioner
0
0
0
0
0

Recensioner

Rensa filter

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Hedison BB-Cream”