Företagsinformation

Organisationsnummer: 559432-9954

Bolagadress : Nedre Fogelbergsgatan 1, 411 28, Göteborg
E-postadress: info@koreanfacial.se

Betalning och priser
Alla priser är dagsaktuella och kan komma att ändras i framtiden. Individuellt och aktuellt totalpris för din beställning summeras i kassan, inklusive eventuella avgifter för frakt och betalning, samt moms.
Vi erbjuder följande betalsätt:

Klarna Checkout

Klarna Checkout gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet. Genom att besvara ett par frågor identifierar du dig enkelt och du kan välja den betalmetod som passar dig bäst. En finess med Klarna Checkout är att vi skiljer på köp och betalning. Först bekräftar du ditt köp och sedan väljer du hur du vill betala. Antingen med Klarna faktura eller Klarna konto – eller med kort eller banköverföring. Allt är lika säkert.
Villkor för betalning anges även i kassan under respektive betalningsalternativ.

Leveranser och returer
Vi erbjuder följande leveransmetoder:
* Leverans
Fast pris 59 SEK (beställningar över 500sek, fraktfritt) för leveranser inom Sverige. Leverans inom 1-3 arbetsdagar till närmsta utlämningsställe.
* Vi reserverer oss för eventuella förseningar

Villkor för leverans anges även i kassan under respektive leveranssätt. Om inget anges gäller 1-3 dagars leverans. Om en artikel har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive artikel. Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Produkter som inte finns i lager,kan ta upp till 30 dagar att leverera. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vill du avbeställa en beställningsvara,kommer vi att ta ut en avgift på 20% av den aktuella summan. Vi kommer att göra allt vi kan för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen, exempelvis då vår leverantör eller speditör inte kan fullfölja deras åtagande till oss. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

Returer
Returer sker på din egen bekostnad förutom om artikeln är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket och du som kund ansvarar för att paketet når ut till oss. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

14 dagars öppet köp
Gäller endast privatpersoner. Företagskunder har ingen ångerrätt. Vi följer distansavtalslagen och därmed har du rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning. Du ångrar ditt köp genom att inom 14 dagar från att du mottagit din beställning (eller större del av) meddelar oss. Artikeln ska returneras i oöppnad förpackning. Anmälningsavgiften för kurser återbetalas ej!
Returer skickas till:

Korean Facial Sweden AB
Nedre Fogelbergsgatan 1
411 28
Göteborg

Återbetalning
Om du nyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för artikeln snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot artikeln. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka artikeln.
Läs mer om distansavtalslagen hos Konsumentverket: http://www.konsumentverket.se/

Integritetspolicy
När du lägger din beställning hos oss behöver du uppge vissa personuppgifter. I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Dataskyddsförordningen (GDPR) rätt att få den information som vi har registrerat om dig raderad. Kontakta oss i så fall via e-post.